OPSKRIFTER FRA TORVET
I anledningen af vores 10 års-jubilæum har vi skabt en jubilæumskogebog med over 100 opskrifter, der passer til både hverdag og festlige middage. Bogen er en hyldest til råvarer i sæson, specialiteter fra nær og fjern, men mest af alt: en hyldest til de mange stadeholdere og alt det torvet byder på.
I bogen kan du også møde en håndfuld stadeholdere, der fortæller om hverdagen på torvepladsen – og giver et par gode tips med til madlavningen derhjemme. Vejl. udsalgspris er 299,95 kr.
LIDT GODT. HVER DAG
Forvent at blive taget på en kulinarisk rejse rundt på torvet. Her er både en asiatisk-inspireret tonkatsu, italiensk ravioli med svampe & trøffel i salviesmør og ribeye med morkelbearnaise.
“Jeg synes, at vores mejerivarer er helt unikke. Det vil sige vores yoghurt, fløde, mælk, syrnede fårefløde og helt friske oste. Min drøm er, at endnu flere københavnere får øjnene op for, hvor dygtige vi er i Danmark på det område.”
– Denny / Omegn & Venner
HER KAN DU KØBE KOGEBOGEN
Cleaver’s Meat Market
Un Mercato
TAK TIL
Kok og opskriftsudvikler: Magnus Laier Sonne
Assisterende kok: Christian Tørring
Kokkeelever: Camilla Nova og Andreas Vestergaard
Foto: Line Klein Studio
Redaktør, tekstforfatning og projektledelse: Ramble On Kommunikation
Omslag og design: Muusmann Forlag i samarbejde med TorvehallerneKBH
Illustrationer: Julie Flansmose