Kød & fisk
NYTÅRSMENUEN
TORVET RUNDT
Vi glæder os vist alle til at afslutte året, og se frem mod nye takter. I TorvehallerneKBH hjælper vi gerne med at gøre årets sidste måltid, til en mindeværdig en af slagsen. Du kan få nytårstorsken på krogen 27.-31. december.
SKALDYRSFAD
Hummer, Fine de Roumegous østers, krabbekløer, jomfruhummer, rosé-rejer, pil-selv rejer og aioli. Få nytårsserveringen på krogen i først hug hos Den Grønne Kutter.
Pris: 449 kr.
Den Grønne Kutter modtager bestillinger på 30 50 40 06 og dgkutter@gmail.com.
FISKETAPAS
Uforskammet lækre tapas af lynstegt tun og laks, salater med skagensrejer, calamari eller torsk og sæsonens grønt. Der er frit valg på alle hylder hos Hav2Go, der dagligt laver deres fiskesalater.
Du kan bestille dine varer fra Hav2Go på 70 203 202.
KØD TIL ENHVER SMAG
Hos Torvets Slagter kan du købe Sashi ribeye med den lækre fedtmarmorering, finde Argentinsk mørbrad fra fritgående køer, og deres lækre lammekroner, der bare skal have 30 min på 200 grader og en hviletid på 10 min.
Du kan bestille fra Torvets Slagter på 2281 2042 eller mail.
ALT GODT FRA HAVET
Nytårstorsk, hummer, krabbeklør eller friske østers? Uanset hvad menuen står på, tør vi godt at love, at du kan finde fisken i disken hos vores garvede fiskehandlere hos Hav
Hav modtager bestillinger på 70 203 202 - og står klar med udleveringer på udendørstorvet.
FÅ PAKKET BØFFERNE
Hos Cleaver's Meat Market hjælper de gerne med både stege, mørbrade - og bøfferne, som de gerne pakker, så de er klar til panden.
Bestil dine varer fra Cleaver's Meat Market på 51 14 44 89 eller info@cleavers.dk.
STOLTE TRADITIONER
Slagter Lund har stolte traditioner til enhver højtid. Udover deres store udvalg af alskens slagtervarer, kan du også bestille en tre-retters nytårsmenu med en hovedret, der består af langtidstilberedt oksemørbrad, vildtkugle med rødvinsglace og pommes fondant med bagt løg, rosenkål og svampe.
Slagter Lund tager imod bestillinger på 3871 4106 og mail.