BAGT TORSK
NEM MAD PÅ 25 MIN.
De fleste af os har en hverdag, hvor der ikke altid er overskud til lange indkøb og mange timer bag gryderne. Men du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten af dit måltid af den grund. Og slet ikke i sommerhalvåret. Her er det enkle nemlig en kunst i sig selv. Vi har fået Nadia Mathiassen fra bloggen Foodfanatic til at vise dig, hvordan du bakser en nem og velsmagende ret sammen på rekordtid.
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER)
600 g torskefilet uden skind (Hav)
2 dl pankorasp
1 bdt. blandede urter, f.eks. bredbladet persille, purløg og timian
1 økologisk citron (Solfrugt)
Olivenolie (Oliviers & Co)
Salt og peber (ASA Spice)
SÅDAN GØR DU
- Skær torskefileten i fire dele. Blend pankorasp med urter, revet citronskal, 2-3 spiseskefulde olivenolie, salt og peber.
- Læg torskefileterne på bagepapir i et ovnfast fad, og drys med urtetoppingen. Dryp lidt ekstra olie over. Bag ved 200 grader i ovnen i 10-15 minutter afhængigt af torskefileternes
tykkelse. - Server med en god grov salat eller kogte kartofler vendt med smør og urter.