• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Tips & Torvevarer
  • Om os
Opskrift

KÅLCHIPS

Brug disse skønne og dejligt sprøde grønkålschips som drys på en salat, eller spis dem som de er.

DET SKAL DU BRUGE:

  • 100 g grønkål uden stilke (Solfrugt)
  • Olivenolie (Stigs Oliven)
  • Flagesalt (Asa Spice)

SÅDAN GØR DU

  1. Skær grønkålen i grove stykker.
  2. Vend grønkålsbladene med lidt olivenolie og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Drys med salt og bag dem i ovnen ved 170 grader i 8-10 minutter til de er sprøde.
  4. Læg dem til tørre på et stykke køkkenrulle.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson.

Opskrift: Louisa Lorang. Foto: Lene Samsø

 

TorvehallerneKBH på mail

Vi har masser af aktiviteter året rundt. Modtag vores nyhedsbrev og få information om de bedste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nørreport Linnésgade Nørre Farimagsgade Frederiksborggade Rømersgade Vendersgade Gothersgade

Footer

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10 – 19
Lørdag & søndag: 10 – 18

Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.

Særlige åbningstider

 

BESØG OS I KØBENHAVN

TorvehallerneKBH
Frederiksborggade 21
1360 København K

 

     

Vi elsker cookies. Både dem til kaffen og dem, der giver dig en bedre oplevelse her på siden.
OkLæs mere