KÅLRULLER
Brug sæsonens kål som wrap i denne asiatisk inspirerede ret.
DET SKAL DU BRUGE:
- 1 lille hvidkål (Solfrugt)
- 2 gulerødder (Solfrugt)
- 1 stor håndfuld bønnespirer (Solfrugt)
- 340 g kylling i wokstrimler (Slagter Lund)
- 1 spsk sesamolie (Stigs Oliven)
- 1 tsk karry (Asa Spice)
- 1 spsk sojasauce (Den Kinesiske Købmand)
SÅDAN GØR DU
- Løsn de yderste blade på hvidkålen forsigtig så de forbliver hele, fire i alt.
- Skær stokken af og blancher dem i letsaltet vand 1 min.
- Snit ½ liter hvidkål og riv de skrællede gulerødder groft.
- Lynsteg kødet i olie tilsat karry 2-3 min., kom hvidkål og gulerødder ved og lynsteg endnu et par minutter.
- Tilsæt bønnespirer og soja, kog op og smag til.
- Fordel fyldet på kålbladende, rul dem sammen og server.
Opskriften er venligst udlånt af Sæson.
Opskrift: Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft