• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Tips & Torvevarer
  • Om os
Opskrift

KÅLRULLER

Brug sæsonens kål som wrap i denne asiatisk inspirerede ret.

DET SKAL DU BRUGE:

  • 1 lille hvidkål (Solfrugt)
  • 2 gulerødder (Solfrugt)
  • 1 stor håndfuld bønnespirer (Solfrugt)
  • 340 g kylling i wokstrimler (Slagter Lund)
  • 1 spsk sesamolie (Stigs Oliven)
  • 1 tsk karry (Asa Spice)
  • 1 spsk sojasauce (Den Kinesiske Købmand)

SÅDAN GØR DU

  1. Løsn de yderste blade på hvidkålen forsigtig så de forbliver hele, fire i alt.
  2. Skær stokken af og blancher dem i letsaltet vand 1 min.
  3. Snit ½ liter hvidkål og riv de skrællede gulerødder groft.
  4. Lynsteg kødet i olie tilsat karry 2-3 min., kom hvidkål og gulerødder ved og lynsteg endnu et par minutter.
  5. Tilsæt bønnespirer og soja, kog op og smag til.
  6. Fordel fyldet på kålbladende, rul dem sammen og server.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson.

Opskrift: Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft

 

TorvehallerneKBH på mail

Vi har masser af aktiviteter året rundt. Modtag vores nyhedsbrev og få information om de bedste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nørreport Linnésgade Nørre Farimagsgade Frederiksborggade Rømersgade Vendersgade Gothersgade

Footer

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10 – 19
Lørdag & søndag: 10 – 18

Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.

Særlige åbningstider

 

BESØG OS I KØBENHAVN

TorvehallerneKBH
Frederiksborggade 21
1360 København K

 

     

Vi elsker cookies. Både dem til kaffen og dem, der giver dig en bedre oplevelse her på siden.
OkLæs mere