KONFEKTKUGLER
INGREDIENSER (4 PERSONER):
- 100 g pistacienødder
- 100 g hasselnødder
- 500 g marcipan
- 100 g hvid chokolade, gerne karamelliseret hvid chokolade fra Summerbird
- 100 g nougat
SÅDAN GØR DU:
- Hak nødderne hver for sig, og kom dem i to forskellige skåle. Tril marcipanen til små kugler, og sæt dem til side. Smelt chokoladen og nougaten i to forskellige skåle. Nougaten må ikke være for varm, da den så bliver sværere at arbejde med.
- Sæt marcipankuglerne på en kødnål, tandstikker eller lignende, og pensl dem med chokolade eller nougat. Tril i de hakkede nødder, og sæt dem på køl, til de har sat sig.
- Prøv eventuelt at variere fyldet. Rør marcipanen op med tørret, hakket frugt, lakridspulver, eller bland den med din yndlingslikør. Du kan også lade nougaten optræde indeni kuglerne, og i stedet pensle dem med mørk chokolade.