LAKSESALAT MED TANG
Der er smørrebrød til hverdagen, smørrebrød til fest og smørrebrød til det hele. Hos Rørt har de både, og – men vigtigst er, at de har dem friskrørte hver dag. Denne opskrift er lavet på laks og tang, som vi har overalt omkring os i de danske farvande. Det er rigt på vitaminer og smager fortrinligt i denne laksesalat, der passer til alle anledninger.
Alle ingredienserne kan købes på torvet – og ellers kan du finde den færdigrørte salat hos Rørt.
DET SKAL DU BRUGE (4 STK. SMØRREBRØD)
SÅDAN GØR DU
1. Bland elementer til syltelage i en gryde og varm op til kogepunktet eller indtil sukker er opløst. Hæld det over tang/kål mens det er varmt og lad det stå og trække minimum 2 timer. Det kan holde sig i op til en måned på køl.
2. Bland alle elementerne i en skål. Vær forsigtig med saltet, da laksen kan være meget salt i sig selv. Tilsæt evt. mere wasabi, hvis du gerne vil have lidt ekstra bid i retten.
3. Server på ristet rugbrød. Pynt evt. med lidt tørret tang.