PASTA ALLA PUTTANESCA
De fleste af os har en hverdag, hvor der ikke altid er overskud til lange indkøb og mange timer bag gryderne. Men du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten af dit måltid af den grund. Dette er Valerio Serino fra Il Mattarello bud på en lækker hverdagsret: pasta med ansjoser, kapers og oliven. En ret smækfyldt med smag, som du kan lave på bare 20 minutter.
DET SKAL DU BRUGE
500 g frisk spaghetti eller maccheroni pasta (Il Mattatello)
30 g ansjosfileter
1 fed hvidløg (Solfrugt)
500 g flåede tomater (Il Mattatello)
20 g saltede kapers (Oliviers & Co)
1 bundt persille (Solfrugt)
5 g chili (Asa Spice)
80 g oliven (Oliviers & Co)
50 g ekstra jomfruolivenolie (Il Mattatello)
SÅDAN GØR DU
- Varm olivenolien op på en pande og sauter herefter hvidløg, chili og persille (gem 1/3 til senere), indtil det dufter skønt.
- Tilsæt tomatpuréen, og lad den simre i 10 minutter for at skabe en fyldig base.
- Hak ansjoser, oliven og kapers, og bland dem herefter i tomatsovsen.
- Kog pastaen imens (3-4 minutter for frisk pasta).
- Vend den kogte pasta i saucen, og afslut med hakket persille.
- Dryp med lidt olivenolie og et drys persille. Buon appetito!