• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Tips & Torvevarer
  • Om os
Opskrift

RØDBEDEVAFLER

Lækre, vegetariske rødbedevafler der kan nydes som mellemmåltid, i madpakken eller til aftensmad.

DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER):

  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk. natron
  • 1 tsk. salt (Asa Spice)
  • 2 æg (Omegn & Venner)
  • 3 dl kærnemælk (Arla Unika)
  • ½ dl olie (Stigs Oliven)
  • 200 g revet rødbede (Solfrugt)
  • 250 g rødbede (Solfrugt)
  • 250 g gulerødder (Solfrugt)
  • 1 radicchio (Solfrugt)
  • 1 stor håndfuld røde spæde salater (Solfrugt)
  • 250 g mini mozzarella (Omegn & Venner)
  • ½ dl ristede græskarkerner

SÅDAN GØR DU

  1. Pisk mel, bagepulver, salt, æg, mælk og olie sammen til en klumpfri dej.
  2. Tilsæt fintrevet rødbede og blend til en rød cremet dej.
  3. Varm vaffeljernet op og pensl evt. med lidt smeltet smør.
  4. Bag vaflerne sprøde og gyldne, ca. 8 stk.
  5. Bagningen ændrer farven på vaflerne fra rød til orange.
  6. Skræl og riv rodfrugterne i tynde strimler.
  7. Skyl salaterne og riv radicchio i mindre stykker.
  8. Anret rodfrugter, salater og mozzarella på de lune vafler.
  9. Drys med græskarkerner og server.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson.

Opskrift: Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft

 

TorvehallerneKBH på mail

Vi har masser af aktiviteter året rundt. Modtag vores nyhedsbrev og få information om de bedste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nørreport Linnésgade Nørre Farimagsgade Frederiksborggade Rømersgade Vendersgade Gothersgade

Footer

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10 – 19
Lørdag & søndag: 10 – 18

Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.

Særlige åbningstider

 

BESØG OS I KØBENHAVN

TorvehallerneKBH
Frederiksborggade 21
1360 København K

 

     

Vi elsker cookies. Både dem til kaffen og dem, der giver dig en bedre oplevelse her på siden.
OkLæs mere