TORSKEROGNS-CREME
En frisk torskerognscreme, der er perfekt til en god frokost eller lille forårsret. Opskriften er lavet af eleverne fra Suhrs, der har været forbi torvet for at finde sæsonens lækreste råvarer.
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER):
- 400 g frisk torskerogn (fiskehandlerne)
- 2 spsk. kapers (Stigs Oliven)
- 1 spsk. rødløg (grønthandlerne)
- 2 spsk. creme fraiche 38 % (Arla Unika)
- Saft af ½ citron (grønthandlerne)
- 2 kviste dild (grønthandlerne)
- Salt & peber (ASA Spice)
- 4 kapersbær eller kapers (Stigs Oliven)
- Knækbrød, rugbrødschips eller surdejsbrød (Omegn & Venner)
SÅDAN GØR DU:
- Pak torskerognen ind i smørrebrødspapir og kog den i letsaltet vand så det lige
dækker. Kog 15-25 min. alt efter størrelse. Afkøl torskerognen. Pil rognen ud af
hinderne og findel det med en gaffel. - Hak kapers fint. Pil og hak rødløg fint.
- Rør torskerognen med de øvrige ingredienser og smag til med salt og
friskkværnet peber. - Anret torskerognscremen med kapersbær, godt knækbrød eller surdejsbrød,
pynt med dild.