• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Tips & Torvevarer
  • Om os
Opskrift

TORSKEROGNS-CREME

En frisk torskerognscreme, der er perfekt til en god frokost eller lille forårsret. Opskriften er lavet af eleverne fra Suhrs, der har været forbi torvet for at finde sæsonens lækreste råvarer.

DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER):

  • 400 g frisk torskerogn (fiskehandlerne)
  • 2 spsk. kapers (Stigs Oliven)
  • 1 spsk. rødløg (grønthandlerne)
  • 2 spsk. creme fraiche 38 % (Arla Unika)
  • Saft af ½ citron (grønthandlerne)
  • 2 kviste dild (grønthandlerne)
  • Salt & peber (ASA Spice)
  • 4 kapersbær eller kapers (Stigs Oliven)
  • Knækbrød, rugbrødschips eller surdejsbrød (Omegn & Venner)

SÅDAN GØR DU:

  1. Pak torskerognen ind i smørrebrødspapir og kog den i letsaltet vand så det lige
    dækker. Kog 15-25 min. alt efter størrelse. Afkøl torskerognen. Pil rognen ud af
    hinderne og findel det med en gaffel.
  2. Hak kapers fint. Pil og hak rødløg fint.
  3. Rør torskerognen med de øvrige ingredienser og smag til med salt og
    friskkværnet peber.
  4. Anret torskerognscremen med kapersbær, godt knækbrød eller surdejsbrød,
    pynt med dild.

 

TorvehallerneKBH på mail

Vi har masser af aktiviteter året rundt. Modtag vores nyhedsbrev og få information om de bedste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nørreport Linnésgade Nørre Farimagsgade Frederiksborggade Rømersgade Vendersgade Gothersgade

Footer

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10 – 19
Lørdag & søndag: 10 – 18

Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.

Særlige åbningstider

 

BESØG OS I KØBENHAVN

TorvehallerneKBH
Frederiksborggade 21
1360 København K

 

     

Vi elsker cookies. Både dem til kaffen og dem, der giver dig en bedre oplevelse her på siden.
OkLæs mere