RØRT
Kvalitetsbevidste versioner af håndmaddens klassikere. Rørt går ikke på kompromis med ingredienserne, når de langer pålægssalater over disken: Salaterne er lavet af gode, ærlige råvarer, uden tilsætningsstoffer – og knap så meget mayonnaise. Hos Rørt bliver der dog talt mmmh’er før, der tælles kalorier.
Sæsonen bestemmer menuen og salaterne er friskrørte. Bag disken står Jean-Michel Grønnegård Deleuran med en klar mission: at nytænke den danske pålægssalat.
Glæd dig til at fylde madpakken med hummer & klipfisk, and & surt eller den lækre æg & trøffel med æg, emulsion af jordskokke og trøffel, ristede jordskokker og purløg.
Stadeportræt
Interview med Michel fra Rørt
Hvad er din mest populære vare?
Det er helt sikkert chokodadlerne med karamel, dadelbrødet med blåbær, viol og kornblomst og min dadelbrownie.
Hvad er din mest unikke vare?
Jeg bruger kun de mest udsøgte varer, og bruger oceaner af timer på at eksperimentere, når mine dadelvarer sammensættes. Det gør hvert et produkt unikt.
Hvad er den mest oplagte vare fra dit stade gennem sæsonerne?
Der er ikke noget mere oplagt end dadler i juletiden. Jeg sørger derfor for at lave et stort udvalg til julens komsammener.
Har du et fun fact?
Til produktion af vores varer udstener vi over 500 kg dadler om året.
få mere at tygge på
opskrift
LAKSESALAT MED TANG
opskrift