BRYSTFLÆSK MED URTER
Hos Cleaver's Meat Market pakker de frisk kød med nye og tørrede kryderurter lige efter dit humør. Hvem kan f.eks. sige nej til et stykke brystflæsk marineret med frisk rosmarin, salvie, citron og hvidløg? Her er slagterens tip til, hvordan du selv kan marinere dit kød:
- Tag en pose du kan forsegle. Læg det valgte kød i posen sammen med dine yndlingsurter, -krydderier og evt. citron og hvidløg.
- Tilsæt olie og lad kødet marinere (jo længere til desto bedre)
- Tilbered kød og marinade i et ildfast fad og lad det stege ved 180 grader i ovnen i 1 time og 10 minutter. (Bemærk at tiderne kan variere alt efter kødets størrelse)
- Lad kødet hvile i 20-25 minutter før servering.
Vil du hellere nyde tiden med familien, mens kødet hygger sig i ovnen? Så frygt ej, for Cleaver's Meat Market's dygtige slagtere fylder gerne en færdigpakket pose med dit favoritkød og yndlingsurter.