4. juni kl. 11-16
SOMMERMARKED
Til årets sommermarked rykker vi ud på pladsen med alt godt til sommerens sammenkomster, picnickurven og grillen. På pladsen vil torvets faste stadeholdere stå side om side med en række små producenter, der bringer lokale, hjemmedyrkede og særlige specialiteter med til torvs.
Program
Kl. 11-16: Workshop med Søris (det er gratis at deltage)
- Snitteværksted, hvor både det store og lille madøre kan snitte sine egne grøntsager.
Kl. 11-15: Workshop med TagTomat (det er gratis at deltage)
- Lav din egen svampebox og dyrk svampe på køkkenhylden.
Kl. 11-16: Bornholm i Torvehallerne griller
- Kokken Jan Gildam laver bornholmske specialiteter på OFYR-grillen.
Kl. 11-16: Solfrugt x Thilde ‘Tyremor’ Gilling serverer smørrebrød med kartoflen i centrum
- Kokken ‘Tyremor’ laver smagsprøver på et af hendes signatur-smørrebrød.
Kl. 13-15: Jægerinden og Rødder griller
- Jægerinden serverer sommerbuk over bål og Rødder laver kål til!
Programmet opdateres løbende.
Dem kan du møde
BUK OVER BÅL MED KÅL
Jægerinden medbringer sommerbuk, der tilberedes over bål. Esben fra Rødder griller kål til på OFYR-grill.
GAGANIA OIL
Økologisk græsk olivenolie fra egen producent i Grækenland.
BORNHOLM I TORVEHALLERNE
Bornholm i Torvehallerne får besøg af kokken Jan Gildam, der vil lave bornholmske specialiteter på OFYR-grill.
SØRIS ØKOLOGI
DEN GRØNNE KUTTER
DELIDROP
Økologisk frugt og grønt. Søris rykker også ud på torvet med et snitteværksted for både det lille og store madøre.
Den grønne kutter bringer sæsonens fisk til torvs.
DeliDrop slår pjalterne sammen med Vindica Wines, der producerer bæredygtig vin på dåse.
LE TRANG
Le Trang bringer økologisk tofu i forskellige smagsvarianter til torvs.
SOLFRUGT x TYREMOR
Solfrugt får besøg af kokken Thilde ‘Tyremor’ Gilling, der vil lave smørrebrød med kartoflen i centrum.
JAZZED ON GRAINS
Jazzed on Grains byder på økologisk næringstæt pasta lavet på dansk skolekorn.
Listen opdateres løbende med aktiviteter og stadeholdere.