Tips & Torvevarer
Eftertragtede delikatesser og friske råvarer. Fra nyopgravede danske kartofler og friskfanget fisk til den spanske stolthed: Iberiske sortfodsskinke. Uanset om smagen hælder til det sure, det søde eller det lidt dekadente, har vi altid noget for alle med en god appetit.
Torvevare
ÆBLER
Eva lod sig friste, og det kan du også roligt gøre. Danske æbler er i verdensklasse.
Torvevare
AND
Nogle foretrækker den danske frilandsand med det saftige kød, andre dens franske og lidt mere fedtfattige fætter.
Torvevare
BLOMMER
Spis dem, som de er, friskplukkede, med det samme. Eller lad dem simre til en chutney.
Torvevare
GRØNKÅL
Den står derude i kulden med sine store krøllede blade og sprudler af sprød energi.
Torvevare
KARDEMOMME
Når vintermørket sænker sig gør de aromatiske frø det godt som smagsgiver i varme drikke.
Torvevare
KNOLDSELLERI
Knoldselleriens lidt klodsede ydre yder ikke den delikate rodfrugt retfærdighed.
Opskrift
KOGTE RØDBEDER
Rødbede er ikke bare en farverig fætter, men også et farverigt bekendtskab i køkkenet.
Torvevare
KRYDDERURTER
Drys, snit og hak dig til aromatiske smagsoplevelser fra de spændstige krydderurter.
Torvevare
PORRER
Smag på navnet: Slikporrer – og du vil få en lille fornemmelse af, hvad der venter.
Torvevare
RØDBEDE
Der er fuld knald på farven, som er rødlilla og undertiden pink, gul eller bolsjestribet.
Opskrift
SYLTEDE STIKKELSBÆR
Hvis du ellers kan komme forbi de stikkende torne, venter der en af sommerens lækreste godbidder.
Opskrift
TORSKEROGNS-CREME
En frisk torskerognscreme, der er perfekt til en god frokost eller lille forårsret.