• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Tips & Torvevarer
  • Om os
Opskrift

STENBIDERROGN & STRACCIATELLA

Nordens caviar i smuk forening med en italiensk charmør. Denny fra Omegn & Venner giver sit bud på en forårsbebuder, der løfter forårshumøret. Find ingredienser på torvet, eller find retten på menukortet hos Omegn & Venner.

DET SKAL DU BRUGE (2 PERSONER):

  • 200 g stracciatella (Omegn & Venner)
  • 100 g renset stenbiderrogn (Fiskehandlerne)
  • Skal fra 1/2 bergamotte (Grønthandlerne)
  • 2 spsk olivenolie (Stigs Oliven)
  • 1 spsk bergamottesaft
  • Salt & peber

SÅDAN GØR DU:

  1. Fordel stracciatella i bunden af en tallerken
  2. Fordel stenbiderrogn, olivenolie, bergamotteskal og -saft jævnt over stracciatellaen.
  3. Krydres til sidst med peber og salt.

 

TorvehallerneKBH på mail

Vi har masser af aktiviteter året rundt. Modtag vores nyhedsbrev og få information om de bedste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nørreport Linnésgade Nørre Farimagsgade Frederiksborggade Rømersgade Vendersgade Gothersgade

Footer

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10 – 19
Lørdag & søndag: 10 – 18

Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.

Særlige åbningstider

 

BESØG OS I KØBENHAVN

TorvehallerneKBH
Frederiksborggade 21
1360 København K

 

     

Vi elsker cookies. Både dem til kaffen og dem, der giver dig en bedre oplevelse her på siden.
OkLæs mere