RABARBER
Kompot, trifili, marmelade eller saft. Når rabarberen kommer på bordet, ved man, at sommeren er på vej. For de delikate rabarberstilke popper op i de danske køkkenhaver, så snart solen for alvor begynder at skinne. Derfor bugner staderne nu af de røde stængler, som er en fornøjelse at have med i køkkenet. Med et lille (eller stort) drys sukker bliver rabarberen nemlig let til en lækker sommerdessert – den perfekte afslutning på en lun grill-aften.
TORVET RUNDT
GRØD
Hos Grød kan du få en lækker morgenmad med rabarberkompot. Du kan også prøve Grøds egen rødgrød lavet på rabarber med koldskålscreme.
IS
Hjemmelavet is som den bliver lavet på et lille ismageri i en italiensk landsby. Prøv en hjemmelavet rabarberis, der er lavet på Omegn og Venners rødgrød – eller en af Is à Bellas mange andre smage.
BAGVÆRK
Albatross og Venner er et bageri med gode bagerdyder baseret på sæsonens bæredygtige og lokale ingredienser. Prøv en perfekt sommersnegl med rabarber.