• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Tips & Torvevarer
  • Om os
Opskrift

ASPARGESSUPPE

NEM MAD PÅ 25 MINUTTER

De fleste af os har en hverdag, hvor der ikke altid er overskud til lange indkøb og mange timer bag gryderne. Men du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten af dit måltid af den grund. Og slet ikke i sommerhalvåret. Her er det enkle nemlig en kunst i sig selv. Vi har fået Nadia Mathiassen fra bloggen Foodfanatic til at vise dig, hvordan du bakser en nem og velsmagende ret sammen på rekordtid.

INGREDIENSER:

  • 500 g grønne asparges
  • 6 dl lys hønsefond
  • 1 spsk ramsløgsolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 30 g smør
  • Salt
  • Peber

SÅDAN GØR DU:

  1. Trim aspargesene, og snit stænglerne i små stykker. Efterlad hovederne hele, og sæt dem til side. Pil og hak løg og hvidløg, og smelt smørret i en gryde. Tilsæt løg og hvidløg, sautér et par minutter, uden at det tager farve, og tilsæt så de snittede asparges og fonden.
  2. Bring gryden i kog, og lad det hele simre, til aspargessnitterne lige akkurat er møre. Tilsæt babyspinat, og blend suppen. Hæld den eventuelt igennem en finmasket si. Smag til med salt og peber.
  3. Damp eller kog aspargeshovederne, og kom dem i suppen lige inden servering. Hæld en anelse ramsløgsolie over.

 

TorvehallerneKBH på mail

Vi har masser af aktiviteter året rundt. Modtag vores nyhedsbrev og få information om de bedste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nørreport Linnésgade Nørre Farimagsgade Frederiksborggade Rømersgade Vendersgade Gothersgade

Footer

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10 – 19
Lørdag & søndag: 10 – 18

Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.

Særlige åbningstider

 

BESØG OS I KØBENHAVN

TorvehallerneKBH
Frederiksborggade 21
1360 København K

 

     

Vi elsker cookies. Både dem til kaffen og dem, der giver dig en bedre oplevelse her på siden.
OkLæs mere