• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Tips & Torvevarer
  • Om os
Opskrift

TRANEBÆRSAUCE

En klassisk tranebærsauce.

DET SKAL DU BRUGE

  • 400 g tranebær
  • 2 stk. appelsin
  • 1 dl portvin
  • 200 g brun farin
  • 1 stk. stjerneanis
  • 4 stk. nellike
  • 1 stk. kanelstang
  • 2 spsk. ribsgele

    SÅDAN GØR DU

    1. Tag en lille gryde, og riv skallen fint af appelsinen ned i. Pres også saften fra appelsinen ned i.
    2. Tilsæt brun farin og portvin, og giv det hele et opkog.
    3. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det hele småkoge i cirka 8-10 minutter, indtil saucen er tyknet lidt.
    4. Fjern de hele krydderier, og servér afkølet til kalkunen.

  •  

    TorvehallerneKBH på mail

    Vi har masser af aktiviteter året rundt. Modtag vores nyhedsbrev og få information om de bedste.

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Nørreport Linnésgade Nørre Farimagsgade Frederiksborggade Rømersgade Vendersgade Gothersgade

    Footer

    ÅBNINGSTIDER

    Mandag – fredag: 10 – 19
    Lørdag & søndag: 10 – 18

    Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.

    Særlige åbningstider

     

    BESØG OS I KØBENHAVN

    TorvehallerneKBH
    Frederiksborggade 21
    1360 København K

     

         

    Vi elsker cookies. Både dem til kaffen og dem, der giver dig en bedre oplevelse her på siden.
    OkLæs mere