TACOS
INGREDIENSER (4 PERSONER):
- 400 g pillede, mellemstore rejer
- 1 tsk Fajita-krydderi-blanding
- 20 majstortillaer
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie til stegning
- 2 avocadoer
- 2 lime
- Salt og peber
Alle ingredienser kan købes i TorvehallerneKBH.
Mangosalsa:
- 2 spiseklare mangoer
- 1 bdt. koriander
- 1-2 chilipebere
- 4-5 cherry- eller cocktailtomater
- 1 lille rødløg
- 1-2 lime
FREMGANGSMÅDE:
- Pil og hak hvidløget. Varm lidt olie i en pande, og steg hvidløget ved jævn varme i et minuts tid. Tilsæt rejer og Fajita-krydderi, og steg videre, til rejerne lige akkurat er gennemstegte.
- Skær skrællen af mangoerne, og skær dem i tern. Skær tomaterne i små stykker, og pil og hak rødløget. Snit korianderen, og hak chilipeberen. Gem eventuelt lidt hele blade til pynt. Bland det hele sammen, og smag til med limejuice, salt og peber.
- Lun majstortillaerne i sølvpapir i ovnen, og skær avocadoerne i skiver. Anret rejer, mangosalsa, korianderblade og avocado ovenpå. Servér med limebåde.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Nadia Mathiasen fra foodfanatic.dk