• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Tips & Torvevarer
  • Om os
Opskrift

GALETTE

INGREDIENSER (4 PERSONER):
– 1 bdt. grønne asparges
– 1 håndfuld revet krystalost eller anden hård, lagret ost
– Ærteskud og radiser
– 2 æg
– 2 æggeblommer
– 150 g smør
– 250 g hvedemel
– 1 dl ricotta
– 1 dl creme fraiche
– 1 skalotteløg
– Salt og peber

SÅDAN GØR DU:

1. Smuldr smørret ud i hvedemelet, til det ligner brødkrummer. Tilsæt et nip salt, og saml dejen med det ene æg samt en skefuld koldt vand, hvis det er nødvendigt. Pak dejen ind i husholdningsfilm, og lad den hvile på køl i en time. Rul den herefter ud på et stykke bagepapir til en cirka 30 centimeter stor cirkel.

2. Pisk æggeblommerne med ricotta, creme fraiche, revet ost, salt og peber. Pil og hak skalotteløget, og vend det i blandingen. Trim aspargesene, og skær dem i cirka 3 centimeter stykker.

3. Fordel ricottablandingen på tærtedejen, men hold de yderste 5-6 centimeter fri. Top med asparges, og fold kanterne ind over fyldet. Pensl kanterne med sammenpisket æg, og bag ved 200 grader i 30 minutter. Pynt med ærteskud, radiser og lidt ekstra revet ost.

 

TorvehallerneKBH på mail

Vi har masser af aktiviteter året rundt. Modtag vores nyhedsbrev og få information om de bedste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nørreport Linnésgade Nørre Farimagsgade Frederiksborggade Rømersgade Vendersgade Gothersgade

Footer

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10 – 19
Lørdag & søndag: 10 – 18

Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.

Særlige åbningstider

 

BESØG OS I KØBENHAVN

TorvehallerneKBH
Frederiksborggade 21
1360 København K

 

     

Vi elsker cookies. Både dem til kaffen og dem, der giver dig en bedre oplevelse her på siden.
OkLæs mere