• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Tips & Torvevarer
  • Om os
Opskrift

KLASSISK BURGER

Slagtermester Andreas fra Cleaver’s Meat Market giver her sit bud på en klassisk burger fuld af smag og gode bøffer.

DET SKAL DU BRUGE (2 PERSONER):

  • 2 stk. Briocheboller (Norcino)
  • 1 tomat (grønthandlerne)
  • 1 salatløg (grønthandlerne)
  • Grøn salat (grønthandlerne)
  • 300 g friskhakket økologisk oksekød 15 kr. pr 100 g (Cleaver’s Meat Market)
  • 4 skiver røget bacon 30 kr. pr 100 g (Cleaver’s Meat Market)
  • 2 skiver rød cheddar (Ostetorvet)
  • Syltede drueagurker
  • God mayonnaise
  • Ketchup

SÅDAN GØR DU:

  1. Skær grøntsagerne så de er burger-egnede. Tomater og løg i skiver, salat i strimler.
  2. Bøfferne steges i ca. 2 minutter på hver side ved høj varme. Læg cheddarosten ovenpå, når bøfferne vendes, og lad dem stege færdige på panden.
  3. Bacon steges sprød på en pande.
  4. Briochebollernte skæres i halve og lunes i ovn.
  5. Byg din burger som du bedst kan lide den

Slagterens tip til gode bøffer:

  1. Det handler om at vælge kød, af en ordentlig kvalitet, ikke for magert, gerne økologisk, og selvfølgelig friskhakket. Kødet skal æltes godt igennem med lidt salt, inden de hakkes og formes til bøffer. Det gør, at bøfferne holder på saften, og ikke sprækker i kanterne.

 

TorvehallerneKBH på mail

Vi har masser af aktiviteter året rundt. Modtag vores nyhedsbrev og få information om de bedste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nørreport Linnésgade Nørre Farimagsgade Frederiksborggade Rømersgade Vendersgade Gothersgade

Footer

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10 – 19
Lørdag & søndag: 10 – 18

Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.

Særlige åbningstider

 

BESØG OS I KØBENHAVN

TorvehallerneKBH
Frederiksborggade 21
1360 København K

 

     

Vi elsker cookies. Både dem til kaffen og dem, der giver dig en bedre oplevelse her på siden.
OkLæs mere