KLASSISK BURGER
Slagtermester Andreas fra Cleaver’s Meat Market giver her sit bud på en klassisk burger fuld af smag og gode bøffer.
DET SKAL DU BRUGE (2 PERSONER):
- 2 stk. Briocheboller (Norcino)
- 1 tomat (grønthandlerne)
- 1 salatløg (grønthandlerne)
- Grøn salat (grønthandlerne)
- 300 g friskhakket økologisk oksekød 15 kr. pr 100 g (Cleaver’s Meat Market)
- 4 skiver røget bacon 30 kr. pr 100 g (Cleaver’s Meat Market)
- 2 skiver rød cheddar (Ostetorvet)
- Syltede drueagurker
- God mayonnaise
- Ketchup
SÅDAN GØR DU:
- Skær grøntsagerne så de er burger-egnede. Tomater og løg i skiver, salat i strimler.
- Bøfferne steges i ca. 2 minutter på hver side ved høj varme. Læg cheddarosten ovenpå, når bøfferne vendes, og lad dem stege færdige på panden.
- Bacon steges sprød på en pande.
- Briochebollernte skæres i halve og lunes i ovn.
- Byg din burger som du bedst kan lide den
Slagterens tip til gode bøffer:
- Det handler om at vælge kød, af en ordentlig kvalitet, ikke for magert, gerne økologisk, og selvfølgelig friskhakket. Kødet skal æltes godt igennem med lidt salt, inden de hakkes og formes til bøffer. Det gør, at bøfferne holder på saften, og ikke sprækker i kanterne.