SALADE LANDAISE DE MA POULE
Ma Poules påskesalat er inspireret af den franske traditionelle “Salade Landaise” der kommer fra Les Landes i sydvest Frankrig. Ikke så langt derfra bor stadeholder Edouard Cazazian, og dette er netop en af hans yndlingsretter – med et lille twist.
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER):
- 1 hoved frisé salat (grønthandlerne)
- 1 Baguette (Brioche Dorée)
- 8 hvide asparges (grønthandlerne)
- 1 dåse andekråser (Ma Poule)
- Pinjekerner ((Exotic Mix)
- 1 røget andebryst (Ma Poule)
Vinaigrette
- Meaux sennep (Ma Poule)
- Hvidvinseddike (Stigs Oliven)
- Olivenolie (Stigs Oliven)
- Salt & peber (ASA Spice)
- Hvidløg (grønthandlerne)
- Hakkede skalotteløg (grønthandlerne)
SÅDAN GØR DU:
- Bland olivenolie, eddike, meaux sennep, salt, peber samt hvidløg og
skalotteløg i en skål. - Trim aspargesene og kog dem i letsaltet vand i 3 minutter.
- Varm kråserne op på en varm pande, og rist pinjekernerne.
- Anret salaten på et fad og tilsæt salt & peber, og drys med ristede pinjekerner.
Bon appétit!