• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Tips & Torvevarer
  • Om os
Torvevare

KNOLDSELLERI

Knoldselleriens lidt klodsede ydre yder ikke den delikate rodfrugt retfærdighed. Den stammer oprindeligt fra middelhavsområdet, men den har været en fast del af det danske landskab siden 1300-tallet.

Knoldsellerien kan bages i ovnen sammen med andre rodfrugter, strimles til wokken, kommes i gryderetter og supper eller blendes til rodfrugtmos. Du kan stort set bruge knoldselleri, som du ville bruge gulerødder. Og dampede selleristave er et dejligt tilbehør til for eksempel fisk. Får du i øvrigt en selleri med top, så brug de friske blade som grønt drys.

 

TorvehallerneKBH på mail

Vi har masser af aktiviteter året rundt. Modtag vores nyhedsbrev og få information om de bedste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nørreport Linnésgade Nørre Farimagsgade Frederiksborggade Rømersgade Vendersgade Gothersgade

Footer

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10 – 19
Lørdag & søndag: 10 – 18

Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.

Særlige åbningstider

 

BESØG OS I KØBENHAVN

TorvehallerneKBH
Frederiksborggade 21
1360 København K

 

     

Vi elsker cookies. Både dem til kaffen og dem, der giver dig en bedre oplevelse her på siden.
OkLæs mere