7. maj kl. 11-16
FORÅRSMARKED
Til forårsmarkedet kan du komme på workshop med TagTomat, smage forårsbebudere – og få fingrene i forårets nye grøntsager. På pladsen vil torvets faste stadeholdere stå side om side med en række små producenter, der bringer lokale, hjemmedyrkede og særlige specialiteter med til torvs.
Program
Kl. 11-16: Workshop med Søris (det er gratis at deltage)
- Snitteværksted, hvor både det store og lille madøre kan snitte sine egne grøntsager.
Kl. 11-15: Workshop med TagTomat (det er gratis at deltage)
- Dyrk dit eget mikrogrønt, som du kan peppe dine måltider op med.
- Lav dine egen forspiring, så din vindueskarm, altan eller have kan blive klar til sommer.
Programmet opdateres løbende.
Dem kan du møde
TAGTOMAT
Frø, tips og gaver til en forårsklar altankasse.
FLAVORS LABORATORY
Lokalt produceret alkohol, dyrket med danske traditioner og inspiration fra middelhavet.
GAGANIA OIL
Økologisk græsk olivenolie.
CONTEMPEPHRARY
Økologisk nordisk tempeh.
LE TRANG
Tofu, kimchi, økologisk limedrik med ingefærsirup og meget mere.
SØRIS ØKOLOGI
Økologiske, danske råvarer og Marché de Rungis produkter.
Listen opdateres løbende med aktiviteter og stadeholdere.