16. august 2025 kl. 10-15.30
OLIVENOLIESMAGNING MED OLIVIERS & CO
Hvad vil det sige at en olivenolie er ekstra jomfru? Og hvorfor dumper så mange olivenolier i Fødevarestyrelsens tests? Hvilken slags olivenolie kan man putte på yoghurt med frisk frugt til morgenmaden? Og hvilken olivenolie passer bedst til sommerens tomater?
Dyk ned i den gode olivenolies verden og få en smagsoplevelse med eksperterne Nina Vestmark Christiansen og Mikkel Toft Madsen fra Oliviers & Co. De to olivenolienørder vil præsentere nogle af de bedste olivenolier fra årets høst og gøre dig skarp på, hvordan olier med forskellige smagsprofiler kommer til deres ret i køkkenet.
Du skal smage på flere forskellige ekstra jomfru olivenolier – og til sidst serveres små anretninger, hvor olivenolierne matches med sensommerens råvarer fra torvet.
Der afholdes to smagninger:
- kl. 10:00 – 12:00
- kl. 13:30 – 15:30

