Program
10-ÅRSJUBILÆUM
Kom og smag, spis og skål, når torvet bliver fyldt med velsmagende aktiviteter, passionerede stadeholdere og gode landbrugsdyder. Vi starter med Copenhagen Cooking, hvor vi inviterer til langbordsmiddage og lærerige workshops, og så runder vi fejringen af med et jubilæumsmarked, hvor du kan møde en god håndfuld småproducenter.

G & TE WORKSHOP
20. & 21. augustGin & te! – sådan lyder opskriften på en velskænket aften med Tante T og en af byens bedste bartendere bag baren.

DESSERTMIDDAG MED SUMMERBIRD (udsolgt)
21. augustSummerbird inviterer til dessertmiddag med et overflødighedshorn af lækre godbidder.

DESSERTMIDDAG MED LÆKKERIER & SØLLERØD KRO
24. augustMagasinet Lækkerier & Søllerød Kros dessertmiddag er efterhånden ved at blive en signaturevent på torvepladsen. Men hvem vil ikke sætte tænderne i tre sublime dessertretter?

PØLSEMAGERI MED CLEAVER’S MEAT MARKET (udsolgt)
29. augustSlagterne fra Cleaver’s Meat Market åbner deres eget pølsemageri, så du kan lære at lave dine egne pølser derhjemme.

LÆR AT LAVE TARTIFLETTE MED MA POULE
29. augustLær at lave den skattede franske klassiker på Ma Poules Tartiflette-workshop.

GORM’S PIZZASKOLE
20. augustKom med på pizzaskole, når forvandler Gorm’s pladsen til ét stort pizzeria, og inviterer dig med i køkkenet, så du kan få opskriften på den perfekte pizze.

KOKKETRÆF MED OMEGN & VENNER
22. augustKom med til en fem-retters frokost, når Omegn & Venner dækker op til kokketræf, og bliver flankeret af en håndfuld af deres kokkevenner.

FISK & SKALDYRSMIDDAG MED HAV
27. augustHav inviterer til en storslået skaldyrsmiddag, og vi tør godt love, at du ikke går sulten hjem fra middagen, der kort sagt, byder på alt godt fra havet.

OLIVENOLIE-SMAGNING
29. augustLad sanserne guide dig, når torvets egen olivenolie-sommelier, Simikka Larsen fra Stigs Oliven, inviterer til olivenolie-smagning.

FRANSK OSTESKOLE
29. augustBliv klogere på ost til Ma Poules franske osteskole. På osteskolen bliver du præsenteret for fire forskellige oste og lærer om smag, oprindelse og fremstillingsmetoderne.
JUBILÆUMSMARKED

Nyhøstet. Nyopgravet. Nyplukket. Nysyltet. Nyslynget… Høst en herlig oplevelse til vores store jubilæumsmarked 3.-5. september, der byder på en håndfuld kulinariske gæster fra hele landet.
Vi opdaterer snart nyt om jubilæumsmarkedet.
TorvehallerneKBH på mail