ASPARGESSUPPE
NEM MAD PÅ 25 MINUTTER
De fleste af os har en hverdag, hvor der ikke altid er overskud til lange indkøb og mange timer bag gryderne. Men du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten af dit måltid af den grund. Og slet ikke i sommerhalvåret. Her er det enkle nemlig en kunst i sig selv. Vi har fået Nadia Mathiassen fra bloggen Foodfanatic til at vise dig, hvordan du bakser en nem og velsmagende ret sammen på rekordtid.
DET SKAL DU BRUGE
500 g grønne asparges (Solfrugt)
6 dl lys hønsefond
1 spsk ramsløgsolie (Arla Unika)
1 løg (Solfrugt)
2 fed hvidløg (Solfrugt)
1 håndfuld babyspinat (Solfrugt)
30 g smør (Arla Unika)
Salt og peber (ASA Spice)
SÅDAN GØR DU
- Trim aspargesene, og snit stænglerne i små stykker. Efterlad hovederne hele, og sæt dem til side. Pil og hak løg og hvidløg, og smelt smørret i en gryde. Tilsæt løg og hvidløg, sautér et par minutter, uden at det tager farve, og tilsæt så de snittede asparges og fonden.
- Bring gryden i kog, og lad det hele simre, til aspargessnitterne lige akkurat er møre. Tilsæt babyspinat, og blend suppen. Hæld den eventuelt igennem en finmasket si. Smag til med salt og peber.
- Damp eller kog aspargeshovederne, og kom dem i suppen lige inden servering. Hæld en anelse ramsløgsolie over.