• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH

Hele byens spisekammer

  • Det sker
  • Stader
  • Torvevarer
  • Gavekort
  • Om os

OPSKRIFTER FRA TORVET

I anledningen af vores 10 års-jubilæum har vi skabt en jubilæumskogebog med over 100 opskrifter, der passer til både hverdag og festlige middage. Bogen er en hyldest til råvarer i sæson, specialiteter fra nær og fjern, men mest af alt: en hyldest til de mange stadeholdere og alt det torvet byder på.

I bogen kan du også møde en håndfuld stadeholdere, der fortæller om hverdagen på torvepladsen – og giver et par gode tips med til madlavningen derhjemme. Vejl. udsalgspris er 299,95 kr.


LIDT GODT. HVER DAG

Forvent at blive taget på en kulinarisk rejse rundt på torvet. Her er både en asiatisk-inspireret tonkatsu, italiensk ravioli med svampe & trøffel i salviesmør og ribeye med morkelbearnaise.

TONKATSU med spicy coleslaw.
RAVIOLI med svampe og trøffel i salviesmør.

“Jeg synes, at vores mejerivarer er helt unikke. Det vil sige vores yoghurt, fløde, mælk, syrnede fårefløde og helt friske oste. Min drøm er, at endnu flere københavnere får øjnene op for, hvor dygtige vi er i Danmark på det område.”

– Denny / Omegn & Venner

HER KAN DU KØBE KOGEBOGEN

Cleaver’s Meat Market

Un Mercato

TAK TIL

Kok og opskriftsudvikler: Magnus Laier Sonne

Assisterende kok: Christian Tørring

Kokkeelever: Camilla Nova og Andreas Vestergaard

Foto: Line Klein Studio

Redaktør, tekstforfatning og projektledelse: Ramble On Kommunikation

Omslag og design: Muusmann Forlag i samarbejde med TorvehallerneKBH

Illustrationer: Julie Flansmose

høst sæsonens torvenyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Footer

besøg os hver dag

man-fre lør-søn

10-19 10-18

Nyd din morgenkaffe og bagerbrød fra kl. 7.
Nogle spisestader holder længere åbent.

Særlige åbningstider

Kontakt os

info@torvehallernekbh.dk

TorvehallerneKBH

Frederiksborggade 21

1360 København K

følg os

Facebook

Instagram

Nyhedsbrev

YouTube

  • Åbningstider
  • Find rundt
  • Nyhedsbrev
  • Presse
  • Historie
  • Jeudan
  • Arkitekten bag
  • Bliv stadeholder
  • Job
  • ANSVARLIGHED
  • Ordensregler
  • Persondatapolitik
  • Alle
  • I sæson
  • Højtid
  • Opskrifter
  • Torvevarer
  • Tips