KARRYSILD
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER)
1 syltet drueagurk
½ æble (Solfrugt)
1/4 løg (Solfrugt)
3 spsk cremefraiche (Ma Poule)
3 spsk mayonnaise
2 tsk karry (ASA Spice)
1 tsk gurkemeje (ASA Spice)
5-6 marinerede sild (Hav eller Den Grønne Kutter)
½ fennikel (Solfrugt)
3 æg (Omegn & Venner)
Rugbrød (Omegn & Venner)
Salt og peber (ASA Spice)
Evt. brøndkarse eller karse til pynt
SÅDAN GØR DU
- Hak drueagurken i grove stykker, skær æblet i små tern, og hak løget fint. Bland med cremefraiche, mayonnaise, karry og gurkemeje. Smag til med salt og peber.
- Skær sildene i fire stykker, og vend dem i karrydressingen. Snit fenniklen fint, gerne på et mandolinjern, og læg den eventuelt i isvand. Kog æggene i 7 minutter, til de er smilende,
og dyp dem efterfølgende i koldt vand. - Servér karrysilden på rugbrød toppet med halve æg, fennikel og urter.