19. - 28. juni 2025
DELIDROP FÅR BESØG I JUNI

I juni lægger DeliDrop hus til forskellige (smags)oplevelser, hvor du kan gå på opdagelse i nye, spændende produkter fra små producenter, møde iværksætterne bag – og selvfølgelig smage på sagerne.
Torsdag 19. juni kl. 14-16: Fary Lochan
John, brygmester hos Fary Lochan, besøger DeliDrop med dansk whisky fra det familieejede destilleri i Farre. Her ryges whiskyen over friske brændenælder – en unik metode, der giver en helt særlig røgsmag og forbinder håndværket med naturen omkring destilleriet.
Fredag 20. juni kl. 13-18: Sams Island Distillery
Kom forbi og mød Mads fra Sams Island Distillery, når han byder på gin – men ikke hvilken som helst. Han medbringer deres unikke myregin samt levende orangemyrer, så du kan opleve den rå smagsgiver helt tæt på. På Samsø, hvor destilleriet holder til, hentes råvarerne lige uden for døren, heriblandt vilde enebær og naturligvis de særlige, smagfulde orangemyrer.
Lørdag 28. juni kl. 13-16: D Ferments
Damian fra D Ferments lægger vejen forbi DeliDrop med sin økologiske, håndlavede kombucha. Med en baggrund i naturvin har han en særlig kærlighed til fermentation og et skarpt fokus på kvalitet og godt håndværk. Hos D Ferments eksperimenteres der løbende med nye smagsvarianter, inspireret af årstidernes skiften.