22.-30. november 2024
DELIDROP FÅR BESØG I NOVEMBER

Fredag 22. november kl. 14-17: Rebæl
Kom forbi og smag Rebæls økologiske julegløgg. Det er en klassisk rød gløgg brygget på økologisk spansk Tempranillo-rødvin og julens krydderier, smagt til med saft fra kirsebær, blommer og appelsin samt Rebæls egen lagrede julespiritus – en kombination, der garanteret vil bringe dig i den helt rette julestemning.
Fredag 29. november kl. 14-17: Rie’s Originale Kirsebærsauce
Kig forbi og mød Rie – og smag på, hvad der måske er Danmarks bedste kirsebærsauce. Den er hjemmelavet efter Ries helt særlige opskrift og smager præcis, som den skal: af kirsebær. Kirsebærsaucen er lavet med danske kirsebær (både saft og hele bær) og en fantastisk fuldmoden vanilje fra Mette Ravn Vanilje. Den er selvfølgelig oplagt til årets risalamande, men er også perfekt som topping på cheesecake eller skyr
Lørdag 30. november kl. 13-17: FANGST
Smag stimevis af lækkerier, når FANGST besøger DeliDrop med deres lækre fisketapas. Fiskene er fanget i de nordiske farvande, og opskrifterne er inspireret af det nordiske køkken. Deres gaveæsker er perfekte som advents- eller værtsgaver.