1. maj kl. 11-16
FORÅRSMARKED
Til forårsmarkedet kan du komme på workshop med TagTomat, tage til fiskeauktion – og få fingrene i de første danske asparges. På pladsen vil torvets faste stadeholdere stå side om side med en række små producenter, der bringer lokale, hjemmedyrkede og særlige specialiteter med til torvs.
Program
Kl. 11-13: Christel fra Solfrugt byder på små serveringer af forårsgrønt
Kl. 11-15: Workshop med TagTomat (det er gratis at deltage)
- Dyrk dit eget mikrogrønt og gør hverdagsmaden mere farverig
- Rul dine egne frøbomber til gavn for byens insekter
Kl. 12 & 14: Fiskeauktion med Den Grønne Kutter
Dem kan du møde
DEN GRØNNE KUTTER
Smag østers og tag på fiskeauktion!
FLAVORS LABORATORY
Lokalt produceret vin, dyrket med danske traditioner og inspiration fra middelhavet.
GAGANIA OIL
Økologisk græsk olivenolie.
TAGTOMAT
Frø, tips og gaver til en forårsklar altankasse.
PODS OF BEANS
Økologiske smørbare chokolader, og kakaopulver.
VINO FINO
Friske drikke til forårets middage.
VOICI
Aromatiske eddiker og biodynamiske vine fra Frankrig, forårsøl, forårskaffe og den populære Primeo ost fra Nørup Mejeri nær Vejle fra danske producenter.
SOLFRUGT
Danske jordbærrabarber fra Bakkegården ved Skibby, danske asparges fra Hubertus ved Solrød og danske økologiske ramsløg.
Listen opdateres løbende med aktiviteter og stadeholdere.