22. august kl. 14-17
FRANSK OSTESKOLE MED MA POULE
Hvordan laver man ost? Hvorfor kan noget så simpelt som syrnet mælk se, dufte og smage vidt forskelligt, alt afhængigt af om det kommer fra Alperne eller Pyrenæerne?
Bliv klogere på ost med Ma Poules franske osteskole. På osteskolen vil du blive præsenteret for fire forskellige oste og få de fascinerende historier bag dem. Vi skal diskutere, hvorfor de små producenter, der har lavet ost i generationer, kæmper en hård kamp for at overleve, og har svært ved at videreføre deres håndværk i en globaliseret verden. Vi vil også trække paralleller til dansk osteproduktion og udveksle erfaringer mellem de to lande.
Og så skal vi selvfølgelig smage på ostene og lære, hvad der kendetegner de forskellige oste, og hvordan man beskriver smagen.
Der afholdes to osteskoler:
- Kl. 14.00-15.00
- Kl. 16.00-17.00 (Udsolgt)