22. november-22. december
JULE POP-OP
Er du klar til en mundfuld, så englene synger? Normalt går vores udendørsstader i vinterhi på denne tid af året, men i år er de klar til at forkæle dig med julegodter mellem hallerne hver weekend frem til jul.
29. NOVEMBER-1. DECEMBER
- Souls serverer den prisvindende gløgg, der løb med sejren til dette års DM i gløgg. Derudover frister de med plantebaserede julelækkerier som syltede specialiteter, fermenterede dressinger og svampepaté.
- Hija de Sanchez giver julens fristelser et mexicansk tvist. Glæd dig til gløgg med hibiscus, mexicansk varm chokolade, æbleskiver med fermenteret kirsebær og verbena-kompot samt sprøde churros.
- Kombucha Time byder på limited edition kombucha med smagsvarianterne Milky Oolong, kaffe og yuzu & jasmin.
- Social Vanilla står klar med vaniljestænger med hjertet på rette sted samt nødder og småkager.
6.-8. DECEMBER
- Souls serverer den prisvindende gløgg, der løb med sejren til dette års DM i gløgg. Derudover frister de med plantebaserede julelækkerier som syltede specialiteter, fermenterede dressinger og svampepaté.
- Hija de Sanchez giver julens fristelser et mexicansk tvist. Glæd dig til gløgg med hibiscus, mexicansk varm chokolade, æbleskiver med fermenteret kirsebær og verbena-kompot samt sprøde churros.
- Kombucha Time byder på limited edition kombucha med smagsvarianterne Milky Oolong, kaffe og yuzu & jasmin.
- Social Vanilla står klar med vaniljestænger med hjertet på rette sted samt nødder og småkager.
13.-15. DECEMBER
- Souls serverer den prisvindende gløgg, der løb med sejren til dette års DM i gløgg. Derudover frister de med plantebaserede julelækkerier som syltede specialiteter, fermenterede dressinger og svampepaté.
- Hija de Sanchez giver julens fristelser et mexicansk tvist. Glæd dig til gløgg med hibiscus, mexicansk varm chokolade, æbleskiver med fermenteret kirsebær og verbena-kompot samt sprøde churros.
- Kombucha Time byder på limited edition kombucha med smagsvarianterne Milky Oolong, kaffe og yuzu & jasmin.
- Social Vanilla står klar med vaniljestænger med hjertet på rette sted samt nødder og småkager.
- Postholderens Sted tager smagen af Sydhavsøerne med til torvet og frister med koldpresset æblesaft og et udvalg af syltede sager. Prøv deres brombær/æblemarmelade, gelé og blæretang! Du kan også glæde dig til brombærbalsamico, grønne tomater, tørrede krydderurter og sprøde æblechips. .
20.-22. DECEMBER
- Souls serverer den prisvindende gløgg, der løb med sejren til dette års DM i gløgg. Derudover frister de med plantebaserede julelækkerier som syltede specialiteter, fermenterede dressinger og svampepaté.
- Hija de Sanchez giver julens fristelser et mexicansk tvist. Glæd dig til gløgg med hibiscus, mexicansk varm chokolade, æbleskiver med fermenteret kirsebær og verbena-kompot samt sprøde churros.
- Postholderens Sted tager smagen af Sydhavsøerne med til torvet og frister med koldpresset æblesaft og et udvalg af syltede sager. Prøv deres brombær/æblemarmelade, gelé og blæretang! Du kan også glæde dig til brombærbalsamico, grønne tomater, tørrede krydderurter og sprøde æblechips.
- Søllestedgaard Gods bringer smagen af Lolland til torvet med deres hjemmelavede kryddersnapse, skabt på frugt og urter fra godsets egen køkkenhave. Derudover kan du finde gaveæsker fra Lolland Bryghus, der blandt andet rummer årets julebryg, samt deres hjemmelavet gløggessens. De tilbyder også økologiske kartofler af sorten Tinca – ideelle til julebordet – og lollandske laurbær til julemaden.
Du finder jule pop op-staderne udenfor mellem hallerne, ud mod Vendersgade, fredag til søndag fra kl. 12.