2. juni kl. 11-16
SOMMERMARKED
PRogram
Programmet opdateres løbende.
Kl. 11-15: Workshop med TagTomat (det er gratis at deltage).
- Rul dine egne frøbomber med blomsterfrø til gavn for byens insekter.
- Byg dit eget insekthotel til altanen, baggården eller arbejdspladsen.
Kl. 12-14: Alexandra Bækgaard Carstensen, køkkenchef hos Easy Peacy, byder på dejlige sommerretter med sæsonens råvarer.
dem kan du møde
Listen opdateres løbende med aktører.
GRØD
Rødgrød med fløde og friske jordbær, granola, kompotter og kogebøger.
HÅRBØLLE MEJERI
Oste og mælkeprodukter, lavet på egen fåremælk og Jerseymælk fra Bomgården. Produkterne er håndlavede og inspirerede fra de franske og spanske egne, men bærer selvfølgelig også præg af deres Mønske ophav.
OLIVIERS & CO
Ekstra jomfruolivenolier, frugtige eddiker, lagrede balsamico, trøffelprodukter og oliven.
FANGST
Fisk og skaldyr fra nordlige farvande konserveret på dåse samt plantebaseret smørepålæg, sylt, mayonnaise og knækbrød.
TAGTOMAT
Økologiske frø, svampe dyrkningskit og bøger om dyrkning i byen.
DEN GRØNNE KUTTER
Sæsonens fisk.