NYTÅRSMENUEN
I TorvehallerneKBH hjælper vi gerne med at gøre årets sidste måltid, til en mindeværdig en af slagsen. Du kan få nytårstorsken på krogen 27.-31. december. Fra 29.-31. december åbner vi tilmed for det store nytårsmarked på torvepladsen..
SKALDYRSFAD
Hummer, Fine de Roumegous østers, krabbekløer, jomfruhummer, rosé-rejer, pil-selv rejer og aioli. Få nytårsserveringen på krogen i først hug hos Den Grønne Kutter.
Den Grønne Kutter modtager bestillinger på 30 50 40 06 og dgkutter@gmail.com – og står klar med udleveringer udenfor på torvet.
ALT GODT FRA HAVET
Nytårstorsk, hummer, krabbeklør eller friske østers? Uanset hvad menuen står på, tør vi godt at love, at du kan finde fisken i disken hos vores garvede fiskehandlere hos Hav.
Hav modtager bestillinger på 70 203 202 – og står klar med udleveringer udenfor på torvet.
KØD TIL ENHVER SMAG
Hos Torvets Slagter kan du købe Sashi ribeye med den lækre fedtmarmorering, finde Argentinsk mørbrad fra fritgående køer, deres lækre lammekroner samt wagyu- og kobekød
Du kan bestille fra Torvets Slagter på 22 81 20 42 eller mail.
FÅ PAKKET BØFFERNE
Hos Cleaver’s Meat Market hjælper de gerne med både stege, mørbrade – og bøfferne, som de gerne pakker, så de er klar til panden.
Bestil dine varer fra Cleaver’s Meat Market på 51 14 44 89 eller info@cleavers.dk.
STOLTE TRADITIONER
Slagter Lund har stolte traditioner til enhver højtid. Til nytårsaften anbefaler slagteren en dansk modnet ribeye – en saftig bøf med rig og kraftfuld smag.
Slagter Lund tager imod bestillinger på 38 71 41 06 og mail. Husk at oplyse afhentning i TorvehallerneKBH.
TRERETTERS
Skal det være nemt, kan du lade Boutique Fisk servere en tre-retters-menu med hummersuppe, sennepstorsk og brownie. Du kan også vælge den store nytårshummer med håndpillede rejer. Bestil og læs mere hos Boutique Fisk.
SUSHI MED DET HELE
Sushi til nytår? Så er du kommet til det rigtige sted. Sushi Lovers har et par at vælge imellem, men vi tør godt love, at du ikke går sulten i seng med deres Celebration-menu med 60 eller 80 smukke sushi-bidder.
OPSKRIFTER TIL NYTÅRSMADEN
Brændt sahimi, Côte de boeuf, affogato med vaniljeis eller en Gateau Marcel, der slår benene væk under gæsterne? Mangler du liige den sidste ret til menuen, har vi samlet et par favoritter.