DUMPLINGS
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER)
15 g smør (Omegn & Venner)
1,5 spsk hvedemel
1,5 dl mælk (Omegn & Venner)
1 kogt hummer (Den Grønne Kutter)
2,5 dl hummerfond
2 spsk tomatpuré
1 dl fløde (Omegn & Venner)
1 spsk cognac (Vino Fino eller Vinveto)
1 pakke optøet gyozadej (Den Kinesiske Købmand)
Hakket purløg til pynt (Solfrugt)
Salt & peber (ASA Spice)
SÅDAN GØR DU
- Smelt smørret, tilsæt melet, og rør det sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt, så der dannes en opbagt sauce. Smag til med salt og peber, og afkøl. Pil hummerkødet ud af skallerne, og hak det i mindre stykker. Vend det i den kolde sauce.
- Bring hummerfond i kog i en gryde. Tilsæt tomatpuré og fløde, og lad den koge ind, til den ønskede konsistens. Smag til med cognac, salt og peber.
- Kom en teskefuld hummerfyld på hvert stykke gyozadej, og fold dem sammen. Du kan eventuelt lave riller, men det er ikke nødvendigt. Læg de foldede dumplings i en damper på bagepapir, og damp i 4-5 minutter.
- Giv saucen en tur med en stavblender, anret de dampede dumplings på tallerkner, og hæld sauce og drys purløg over.