SALADE LANDAISE DE MA POULE
Ma Poules påskesalat er inspireret af den franske traditionelle ‘Salade Landaise’, der kommer fra Les Landes i sydvest Frankrig. Ikke så langt derfra bor stadeholder Edouard Cazazian, og dette er netop en af hans yndlingsretter – med et lille twist. Bon appétit!
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER)
Salaten
1 hoved frisé salat (Solfrugt)
1 Baguette (Patisserie Marie France)
8 hvide asparges (Solfrugt)
1 dåse andekråser (Ma Poule)
Pinjekerner ((Exotic Mix)
1 røget andebryst (Ma Poule)
Vinaigrette
Meaux sennep (Ma Poule)
Hvidvinseddike (Oliviers & Co)
Olivenolie (Oliviers & Co)
Salt og peber (ASA Spice)
Hvidløg (Solfrugt)
Hakkede skalotteløg (Solfrugt)
SÅDAN GØR DU
Vinaigrette
- Bland olivenolie, eddike, meaux sennep, salt, peber samt hvidløg og
skalotteløg i en skål.
Salaten
- Trim aspargesene og kog dem i letsaltet vand i 3 minutter.
- Varm kråserne op på en varm pande og rist pinjekernerne.
- Anret salaten på et fad. Tilsæt salt og peber, og drys med ristede pinjekerner.