SVINSK COWBOYTOAST
Svinsk snasket, svinsk meget ost, svinsk god. Lena fra Arla Unika har sammensat en gennemført snasket cowboytoast.
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER)
8 skiver surdejsbrød (Omegn & Venner)
50 g. Unika Saltet smør (Arla Unika)
Bøffer
25 g tørrede svampe (Solfrugt)
1 stort skalotteløg (Solfrugt)
1 spsk friske timianblade
400 g ‘dagens pølse’ (Cleaver’s Meat Market)
50 g. Unika Saltet Smør (Arla Unika)
Løgpure
6 store skalotteløg (Solfrugt)
100 g Unika Saltet Smør (Arla Unika)
2 spsk. sherryeddike (Noorbohandelen)
Salt og peber (ASA Spice)
4 skiver Gammel Knas (Arla Unika)
SÅDAN GØR DU
- Steg de 8 skiver brød i smørret og læg til side.
Bøffer
- Lav svampefarsen ved at udbløde de tørrede svampe, som anført på pakken. Dræn og hak dem fint. Pil og hak et skalotteløg fint. Pil blade af frisk timian, så du har 1 spsk blade. Klem farsen ud af medisterpølsen og bland de øvrige ingredienser i. Form fire ”bøffer” af farsen, så de passer til brødet. Steg dem i smør og læg til side.
Løgpure
- Pil løgene og skær i skiver, der steges bløde i smør. Tilsæt
sherryeddike og lad det dampe af. Blend løgene og smag til med salt og peber. - Saml toasten ved at smørre brødet med løgpure, læg ”bøfferne” oven på de fire, top med Gammel Knas og læg de sidste brødskiver ovenpå med løgpuren nedaf. Nu er toasten klar til ovn, pande eller toaster med det samme eller dagen efter, hvis du gemmer dem på køl.
Se flere opskrifter fra Arla Unika her.