TACOS
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER)
400 g pillede, mellemstore rejer (Hav eller Den Grønne Kutter)
1 tsk Fajita-krydderiblanding (ASA Spice)
20 majstortillaer
2 fed hvidløg (Solfrugt)
Olivenolie til stegning (Stigs Oliven)
2 avocadoer (Solfrugt)
2 lime (Solfrugt)
Salt og peber (ASA Spice)
Mangosalsa
2 spiseklare mangoer (Solfrugt)
1 bdt. koriander
1-2 chilipebere
4-5 cherry- eller cocktailtomater (Solfrugt)
1 lille rødløg (Solfrugt)
1-2 lime (Solfrugt)
SÅDAN GØR DU
- Pil og hak hvidløget. Varm lidt olie i en pande, og steg hvidløget ved jævn varme i et minuts tid. Tilsæt rejer og Fajita-krydderi. Steg videre til rejerne lige akkurat er gennemstegte.
- Skær skrællen af mangoerne, og skær dem i tern. Skær tomaterne i små stykker, og pil og hak rødløget. Snit korianderen, og hak chilipeberen. Gem eventuelt lidt hele blade til pynt. Bland det hele sammen, og smag til med limejuice, salt og peber.
- Lun majstortillaerne i sølvpapir i ovnen, og skær avocadoerne i skiver. Anret rejer, mangosalsa, korianderblade og avocado ovenpå. Servér med limebåde.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Nadia Mathiasen fra foodfanatic.dk