SLAGTERNES ANBEFALINGER
Uanset hvor sultne vi er efter nye gastronomiske oplevelser fra den store verden, er det stadig de hjemlige kødgryder, der bestemmer, hvad der skal på bordet juleaften.
Og her fører anden, med grisen lige i hælene. Med mindre de for husfredens skyld lander på julebordet side om side. Torvets slagtere er klar til at opfylde forventningerne til decembers kulinariske højdepunkt: Duften og smagen af dejlig sprød and eller de sprøde svær. Den ene eller anden… Kvaliteten får det sidste ord – og hjertens gerne ledsaget af et par fif til fyld og tilbehør.

CLEAVER’S MEAT MARKET
Sidste år fik Cleaver’s Meat Market udsolgt af deres flæskesteg, og med god grund. Grisene har nemlig levet et godt liv hos Erling på Økogårdene i Skjern Enge.
Du kan også finde økologiske ænder hos Cleaver’s, som er blevet fedet godt op på markerne ved Ugerløse hos Bangs fjerkræ. Her står menuen på kløvergræs og økologisk grøntaffald fra Kiselgården.
I disken kan du også finde franske ferske andebryster- og lår samt confiterede andelår og andepølser. Du kan bestille frem til 15. december.
- Økologiske 16-18-ugers, friskslagtede ænder (ca. 3,5 kg): 265,-/kg
- Økologisk flæskesteg: 225,-/kg.
- Økologisk nakkesteg: 225,-/kg.
Bestilling: I stadet | 5114 4489 | info@cleavers.dk.

SLAGTER LUND
Slagter Lund er med i mange juletraditioner i de københavnske hjem.
De danske landænder hos Slagter Lund opdrættes hos Jørgen Bang på Midtsjælland og går frit de danske sommermåneder. De hygger sig i kløver og græs og går på markerne, hvorefter de bliver slagtet på gården og nedfrosset for at bevare sin kvalitet, smag og saftighed.
I disken kan du også finde julemedister, flæskesteg, leverpostej, frikadeller og andre sager til julens middage.
- Frossen dansk, landand (ca. 3,6 kg): 220,-/kg
- Kamsteg: 130,-/kg
- Ribbensteg: 130,-/kg
Bestilling: I stadet | 3871 4106 | Afhentning: 21-23. december ved Rømersgade.

TORVETS SLAGTER
Hos Torvets Slagter kan du sikre franske og danske ænder både hele ænder, bryster og confiterede lår – ja faktisk præcis som du ønsker det.
Er du mere til en god bøf til jul, har Torvets Slagter både Wagyu og Sashi i disken.
- Ferske ænder (ca. 3-3,4 kg): 195,-/kg
Bestilling: I stadet | 2281 2042 | torvetsslagter@hotmail.com.

OMEGN & VENNER
Omegn & Venner har økologiske landænder fra Rønhøjgaard. Ænderne er ferske, kommer med hals og indmad, og pakkes med et skønt fyld af svesker, æbler og urter.
I disken kan du også finde julesylte, asier, rødbeder og paté en croute.
- Fersk økologisk, dansk landand (ca. 3-4 kg): er 235 kr./kg
Bestilling: I stadet | info@omegnogvenner.dk

MA POULE
Franskmændene hos Ma Poule har selvfølgelig franske anderacer til juleaften. Du kan bestille frem til 13. december.
- Fersk Berberiand (ca. 3 kg): 165,-/kg
- Fersk Berberiand Canette (ca. 1,5 kg): 175,-/kg
- Fersk frilands kapun (ca. 3,5 kg): 195,-/kg
- Fersk frilands gås (ca. 3,2 kg): 310,-/kg
Bestilling: I stadet | edouard@mapoule.dk

KALU
Kalu har franske berberiænder fra Auvergne-Rhône-Alpes.. Racen er lidt mindre end den velkendte danske landand, men til gengæld mere kødfuld takket være et større brystparti.
I disken finder du også franske andebryster, andelår, andefedt og confiterede andeprodukter.
- Fersk gul Berberiand (3–3,5 kg): 369 kr. stk.
- Fersk hvid Berberiand: (ca. 2,7 kg.): 319 kr. stk.
- Fersk hvid Berberiand Canette: (ca. 1,5 kg): 189 kr. stk.
- Frossen økologisk Berberiand: (ca. 3,1–3,5 kg): 419 kr. stk.
Bestilling: I stadet | kaluordre@kalu.dk | Afhentning: 17-23. december.

VI HOLDER ÅBENT ALLE DAGE FREM TIL JUL
20 december: kl. 10-19
21. december: kl. 10-18
22. december: kl. 10-18
23. december: kl. 10-19
24.-26. december: Lukket
27. december: kl. 10-19
28. december: kl. 10-18
29. december: kl. 10-18
30. december: kl. 10-19
31. december: kl. 10-15
1. januar: Lukket
.