Gør som Gorm. Brug durumhvedemel, når du ruller din pizzadej ud. Det giver en god sprød effekt ved bagning. Hvis du ikke har mod på pizzabagningen, kan du også nappe en friskbagt fra Gorm’s.
Edouard fra Ma Poule giver dig her en nem opskrift på en omgang trøffelsmør, der kan løfte pastaretten til nye højder.
Det skal du bruge:
- En pakke smør
- Trøffel
- Sort trøffelolie
Sådan gør du:
- Blødgør smør og riv trøflen i blandingen.
- Tilføj et par spiseskeer trøffelolie, så blandingen får en passende konsistens.
- Herefter æltes det hele sammen til den færdige smør.
Her får du et godt torvetip fra Torvets Slagter, så du får den bedste marinade og smag i dit lam.
Det skal du bruge (2 rækker ben):
- 1 fed hvidløg
- 3 stikler persille
- Olivenolie
- ¼ Peberfrugt
- En chili – efter behag
Sådan gør du:
- 1. Hak og bland ingredienserne
- 2. Marinér lammet
- 3. Lad det hvile i en tætsluttende pose i køleskabet natten over
- 4. Forvarm ovn på 200 grader (varmluft) og sæt kødet ind (tilberedningstid afhænger af kødets størrelse – spørg din slagter)
- 5. Lad kødet hvile 15 min. inden det udskæres. Velbekomme.
Vi kiggede forbi Lena fra Arla Unika og fik et delikat fif til, hvordan du får mere ud af dine spidskål. Det kom der denne opskrift ud af:
- Riv osten over kålen. Smag til med olie, salt og peber
- Smid dem i 180 grader varm ovn i 20 min.
Velbekomme.