22. august kl. 13-16
KOKKETRÆF 2021
Glæd dig til en frokost i selskab med en håndfuld af Danmarks bedste madhåndværkere.
Hos Omegn & Venner banker hjerterne for det lokale, den høje kvalitet og madhåndværk. Det samme gør det hos deres nøje udvalgte producenter, hvis produkter vil blive præsenteret i retterne til denne dejlige søndagsfrokost.
Omegn & Venner inviterer en håndfuld gæstekokke på besøg til at tilberede en menuen. Dagens kokketeam består af Annika Madsen fra Fasangården, Morten Buhl og Simon Olesen fra Møntergade, Claus Skjærbæk fra St. Jacques, Theis Brydegaard fra Alchemist og Bjørn Rosendahl fra Brugbar.
- Fem-retters middag inkl. snacks
- Family style dinner (forvent, at du kommer til at tale med dine medspisende)
- Vand inkluderet
- Vin, øl og andre drikkevarer til salg