PASTA PENNE
NEM MAD PÅ 25 MINUTTER
De fleste af os har en hverdag, hvor der ikke altid er overskud til lange indkøb og mange timer bag gryderne. Men du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten af dit måltid af den grund. Og slet ikke i sommerhalvåret. Her er det enkle nemlig en kunst i sig selv. Vi har fået Nadia Mathiassen fra bloggen Foodfanatic til at vise dig, hvordan du bakser en nem og velsmagende ret sammen på rekordtid.
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER)
500 g pasta penne (Il Mattarello)
300 g bløde chorizopølser* (Deli Del Toro)
1 tsk fennikelfrø (ASA Spice)
100 g soltørrede tomater
1 rød chili
1 løg (Solfrugt)
4 fed hvidløg (Solfrugt)
3 spsk tomatpuré
2,5 dl fløde (Omegn & Venner)
Revet parmesan (Ma Poule)
Oregano til pynt (ASA Spice)
Olivenolie (Stigs Oliven)
Salt og peber (ASA Spice)
* Kan erstattes med 200 g almindelig chorizo, men undgå den skiveskårne.
SÅDAN GØR DU
- Kog pastaen i letsaltet vand, til den er al dente. Kassér pølseskindet, og sæt farsen til side. Hvis du bruger en hård chorizopølse, skal den skæres i grove tern.
- Hak chili, løg og hvidløg, og skær de soltørrede tomater i små stykker. Varm lidt olie i en pande, og fordel chorizofarsen i små klumper på panden. Steg dem, til de begynder at blive gyldne, og tilsæt fennikelfrø. Steg videre et minuts tid, og kom nu løg og hvidløg på panden. Steg videre til løgene er klare, og tilsæt tomatpuré, soltørrede tomater og fløde.
- Vend pandens indhold sammen, og smag til med salt og peber samt eventuelt et nip sukker. Bland pandens indhold sammen med den kogte pasta, og top med oregano og parmesan. Servér med godt brød og en god salat.