1. juni kl. 13-15
BUK OVER BÅL

Mange skænker det nok ikke en tanke, hvor vores kød egentlig kommer fra – andet end at det ligger klar i køledisken. Det vil vi gerne ændre på i TorvehallerneKBH. Derfor inviterer vi til en særlig oplevelse på torvet søndag 1. juni kl. 13–15, hvor jagt og madlavning går hånd i hånd.
Her kan du møde Mette, også kendt som Jægerinden – en passioneret jæger og formidler, der brænder for at give både børn og voksne en forståelse for, hvor maden kommer fra. Hun bringer naturen helt tæt på med både fortællinger og en dansk sommerbuk, som hun vil forlægge på torvet.
Mette viser og fortæller, hvordan vildt bliver til mad, og giver både børn og voksne mulighed for at se, røre og stille spørgsmål. Det bliver lærerigt, med stor respekt for dyret og naturen og i børnehøjde, så hele familien er velkommen til en vildt lærerig oplevelse med fokus på madens vej fra jord til bord.
Samtidig stiller Peter fra Fremus in the Woods, der også selv er jæger, op med sit udekøkken midt på torvet og tilbereder sommerbukken over åben ild. Normalt laver han mad dybt inde i skoven, men denne søndag rykker han naturen med ind i byen. Du kan hjælpe til med madlavningen og selvfølgelig smage med, når maden er klar. Peter deler desuden gerne ud af sine bedste tips til friluftsliv og mad over bål.

