1. juni 2025 kl. 13-15
BUK OVER BÅL

Mange tænker nok sjældent over, hvor kødet i køledisken egentlig kommer fra. Det vil vi gerne ændre på i TorvehallerneKBH. Derfor inviterer vi til en særlig oplevelse på torvet søndag 1. juni kl. 13–15, hvor madens vej fra jord til bord er i fokus.
Her kan du møde Mette, også kendt som Jægerinden. Hun er passioneret jæger og formidler og brænder for at give både børn og voksne en dybere forståelse for, hvor maden kommer fra. Med sig har hun en dansk, nyskudt sommerbuk, som hun forlægger på torvet.
Mette viser, hvordan vildt bliver til mad, og giver både store og små mulighed for at se, røre og stille spørgsmål undervejs. Det bliver en lærerig oplevelse med stor respekt for dyret og naturen – formidlet i børnehøjde, så hele familien kan være med.
Samtidig stiller Peter fra Fremus in the Woods, der også selv er jæger, op med sit udekøkken midt på torvet. Normalt laver han mad dybt inde i skoven, men denne søndag rykker han naturen ind i byen og tilbereder sommerbukken over åben ild. Du kan give en hånd med – og selvfølgelig smage, når maden er klar. Peter deler også gerne sine bedste tips til friluftsliv og mad over bål.

