27. august kl. 12-15
DEN STORE SØNDAGSFROKOST ‘TORVET RUNDT’
Søndag 27. august får du en unik mulighed for at komme med til endnu en ikonisk langbordsmiddag midt i København, når vi slår pjalterne sammen med Copenhagen Cooking og inviterer til Den Store Søndagsfrokost “Torvet Rundt”.
Vendersgade, der forbinder Festivalpladsen ved Israels Plads og TorvehallerneKBH, danner ramme om vores hyggelige, uhøjtidelige og lækre langbordsfrokost på denne højhellige søndag.
Arrangementet markerer festivalens officielle afslutning og vi er særlig glade for, at det lykkedes at gå sammen med vores gode venner fra Copenhagen Cooking.
Så sæt dig til bords og kom på en gastronomisk rundrejse blandt torvets stader.
Det skal du spise
Fra stadeholderne:
- Albatross & Venner: Torvebrød bagt på mariagertoba, dalarna, durum og rugmel.
- La Boca: Empanada med okse, kartoffel og grønne oliven
- Hallernes Smørrebrød: Smørrebrød med nye kartofler, stegte og rå løg, mayonnaise, purløg, timian & laksesalat med rugbrødschips, ærteskud og ørredrogn.
- Ma Poule: To vagtellår med fransk sommerkartoffelsalat.
- Den Grønne Kutter: Grillet kulmule med salat.
- GRØD: Økologisk rødgrød med fløde fra Arla Unika.
- Summerbird & Coffee Collective: Chokoladehapser og kaffe.
Zürich er i år venskabsby med Copenhagen Cooking og de har taget deres to dygtige kokke med som vil servere to ekstra anretninger som både inkorporerer årets kartoffeltema på festivalen og den schweiziske madtradition.
Fra vores schweiziske venner:
- Andreas Handke: Schweiziske bjergkartofler, alpeoste og tilbehør.
- Sara Hochuli: “Matcha Potato Japonais” – Japansk inspireret konfektdessert à la Café Miyuko.