3.-5. september 2021
JUBILÆUMSMARKED
Nyhøstet. Nyopgravet. Nyplukket. Nysyltet. Nyslynget… Høst en herlig oplevelse til vores store jubilæumsmarked 3.-5. september, der byder på en håndfuld kulinariske gæster fra hele landet.
På pladsen vil torvets faste stadeholdere stå side om side med en række små producenter, der bringer lokale, hjemmedyrkede og særlige specialiteter med til torvs.
Aktiviteterne opdateres løbende.
3. SEPTEMBER KL. 12-19
DEM KAN DU MØDE
Âvijll: Cider, frugt- og blomstervine
Bybi: Honning fra byens bier
Copenhagen Goat Milk: Gedeoste og -mejeri fra regenerativt landbrug
IceBeam: Plantebaseret is, 100 % økologisk, vegansk og glutenfri
Langebjerggård: Økologisk gård ved Sejerøbugten med avl af kaniner og lam på friland
Mexa Space: Mexicanske køkkenredskaber
Moesgården: Fællesskabsbaseret jordbrug
Seerupgaard: Friskhøstet økogrønt fra egen gård
Svampekundskabens Fremme: Oplev en svampeudstilling med et utal af svampe fra skovbunden
Vera Mexicana: Mexicanske specialiteter til hjemmekøkkenet
DET KAN DU OPLEVE
Den Grønne Kutter: Drop forbi østersbaren og lær at åbne østers og skyld det ned med champagne af Le Petit Vinbar
Den Lille Køkkenbutik: Smag frisklavede pandekager fra grillen
Hotel- og Restaurantskolens elever byder på godbidder fra havet.
Smag for livet: Bliv klogere på umami & tag med på smagsskattejagt! kl. 12-17
4. SEPTEMBER KL. 10-18
DEM KAN DU MØDE
Âvijll: Cider, frugt- og blomstervine
Bruuns Baghave: Hjemmelavet sylt og sødt
Byggard: Økologiske svampe, dyrkede lokalt i København
Bybi: Honning fra byens bier
Copenhagen Goat Milk: Gedeoste og -mejeri fra regenerativt landbrug
IceBeam: Plantebaseret is, 100 % økologisk, vegansk og glutenfri
Langebjerggård: Økologisk gård ved Sejerøbugten med avl af kaniner og lam på friland.
Mexa Space: Mexicanske køkkenredskaber
Nordhavn Eddikebryggeri: Mikrobryggeri med eddiker og balsamicoer
Svampekundskabens Fremme: Oplev en svampeudstilling med et utal af svampe fra skovbunden.
Vera Mexicana: Mexicanske specialiteter til hjemmekøkkenet
DET KAN DU OPLEVE
Den Grønne Kutter: Drop forbi østersbaren og lær at åbne østers og skyld det ned med champagne af Le Petit Vinbar
Hotel- og Restaurantskolens elever byder på godbidder fra havet.
Nordhavn Eddikebryggeri
Kl. 12: sylteværksted
Kl. 15: Eddike-workshop
Gorm’s: Blend din egen pizza-tomatsauce på en cykel
Smag for livet: Bliv klogere på umami & tag med på smagsskattejagt! kl. 10-17
Sweet Kitchen byder på smagsprøver og viser, hvordan man kan lave is og muffins med deres produkter.
Kl. 12-13: Smagsprøver på hjemmelavet is fra Sweet Kitchens is-kit.
Kl. 14-15: Pynt dine egne mini muffins med krymmel og drys.
5. SEPTEMBER KL. 10-18
DEM KAN DU MØDE
Âvijll: Cider, frugt- og blomstervine
Bruuns Baghave: Hjemmelavet sylt og sødt
Bybi: Honning fra byens bier
IceBeam: Plantebaseret is, 100 % økologisk, vegansk og glutenfri
Pure Dansk: Danske linser, ærter og bønner. Dyrket og pakket i Danmark.
Svampekundskabens Fremme: Oplev en svampeudstilling med et utal af svampe fra skovbunden.
Vera Mexicana: Mexicanske specialiteter til hjemmekøkkenet
DET KAN DU OPLEVE
Den Grønne Kutter: Drop forbi østersbaren og lær at åbne østers og skyld det ned med champagne af Le Petit Vinbar
Mellōw holder chokoladesmagning
Kl. 14. Køb billet
Kl. 15.15. Køb billet
Hotel- og Restaurantskolens elever byder på godbidder fra havet.
Smag for livet: Bliv klogere på umami & tag med på smagsskattejagt! kl. 10-17