24. august kl. 12-14
OLIVENOLIESMAGNING MED OLIVIERS & CO (UDSOLGT)
Hvad vil det sige at en olivenolie er ekstra jomfru? Og hvorfor dumper så mange olivenolier i Fødevarestyrelsens tests? Hvilken slags olivenolie kan man putte på yoghurt med frisk frugt til morgenmaden? Og hvilken olivenolie passer bedst til sommerens tomater?
Dyk ned i den gode olivenolies verden med eksperterne Nina Vestmark Christiansen og Mikkel Toft Madsen fra Oliviers & Co. De to olivenolienørder vil præsentere nogle af de bedste olivenolier fra årets høst og guide i, hvordan man kan lege med olivenolier med forskellige smagsprofiler i køkkenet.
I skal smage på flere forskellige ekstra jomfru olivenolier – og til slut serveres små anretninger, hvor olivenolierne sættes i spil med sensommerens vidunderlige råvarer.
Der afholdes to smagninger:
- kl. 10:00 – 12:00 (udsolgt)
- kl. 13:00 – 15:00