10. april kl. 10-18
PÅSKEMARKED
Til årets første højtid rykker vi udenfor med alt godt til påskebordet. På pladsen vil torvets faste stadeholdere stå side om side med en række små producenter, der bringer lokale, hjemmedyrkede og særlige specialiteter med til torvs.
Program
Kl. 11: Røde Claus byder på laks
Kl. 12: Fiskeauktion med Den Grønne Kutter
Kl. 13: Røde Claus byder på Lam
Dem kan du møde
DEN GRØNNE KUTTER
Sildemarked og opskrifter til påskebordet.
FLAVORS LABORATORY
Lokalt produceret vin og snaps, dyrket med danske traditioner og inspiration fra middelhavet.
GLEAN
Veganske påskeæg og flødeboller.
RØDE CLAUS
Røde Claus inspirerer til påskebordet. Kom forbi til laks kl. 11 og grillet lammekølle kl. 13.
SUMMERBIRD
Økologiske påskeæg og andre påskevarer.
TAGTOMAT
Frø, tips og påskegaver til en forårsklar altankasse.
HELSINGØR RØGERI
Røgvarer og andet godt.
VINO FINO
Klassiske snaps til påskebordet.
VOICI
Franske gedeoste, sild fra Gilleleje og biodynamiske vine fra Bourdeaux.
Listen opdateres løbende med aktiviteter og stadeholdere.