FRUGTSALAT MED RÅCREME
Med en råcreme lavet på Ma Poules 50 % creme fraiche, er der næsten garanti for glade middagsgæster, hvis du byder på denne frutsalat fra Thomas Alcayaga.
DET SKAL DU BRUGE (4 PERSONER)
Frugtsalat
4 blommer (Solfrugt)
2 ferskner (Solfrugt)
1 æble (Solfrugt)
1 bakke jordbær (Rokkedyssegaard)
Citronsaft
Råcreme
2 æggeblommer (Omegn & Venner)
1 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
1,5 dl creme fraiche 50 % (Ma Poule)
SÅDAN GØR DU
Frugtsalat
- Skær frugten ud i mundrette stykker og vend med lidt citronsaft.
- Er dine frugter ikke modne og søde nok, kan du smage til med lidt sukker.
Råcreme
- Pisk æggeblommer med sukker og vaniljesukker til en lys og luftig æggesnaps.
- Fold cremefraiche i æggesnapsen. Det skal ikke piskes, da det vil falde sammen.
- Server frugtsalat med råcreme. Suppler med lidt chokolade til drys, hvis du har lyst.